Најновије

НОВИ СУКОБ ГРЧКЕ И ТУРСКЕ МОРНАРИЦЕ! Грци испрепадали Турке и натерали их на предају, ево и како! (ВИДЕО)

Прошле недеље је турска подморница типа 209 мислила да ће целокупна грчка поморска сила бити на подручју где је Турска илегално најавила да ће обавити сеизмичка истраживања и да ће пратити да ли је Оруч Реис положио каблове на грчку територију. Турска подморница желела је илегално да доплови близу Евије, острва повезаног с копном Грчком.

Подморница (Фото: pixabay. com)

Уместо тога, како је раније известио грчки Сити Тајмс, турска подморница је целе ноћи била под присмотром хеликоптера грчке морнарице. Пронађена турска подморница бомбардована је целу ноц́ гласним сонарним таласима / фреквенцијама које су неподношљиве за људско ухо.

Међутим, откривено је више информација у вези с Грчком која се бави турским подморницама. Као што је познато, Грчка има надмоћ у контроли мора с подморницама, због невидљиве подморнице типа 214, коју турски противподморнички системи не могу открити.

Турски противподморнички хеликоптери и шпијунски авиони (поморска сарадња) авиони CN-235 појачали су своје патроле у ​​источном Медитерану, али и на Егејском мору, у циљу проналаска грчких подморница, које су биле невидљиве пошто имају невидљиву технологију и нису их лако откриле.

Како су виши морнарички официри информисали Инфогномон, није важно да ли су у акцији или у пензији, хеликоптери и друга средства противподморничког ратовања грчке морнарице лоцирали су пет турских подморница, једну између Скироса, другу у Кафиреасу и другу три у ширем подручју централног и југоисточног Егеја.

Заправо, грчки противподморничке јединице су исмејали Турке. Они не само да су бомбардовали све подморнице високим фреквенцијама које могу пробити људски слух, вец́ су пуштали и познату песму Битлса, "Жута подморница".

Према морнаричким изворима које наводи Инфогномон, капетан турске подморнице је био толико престрављен високим фреквенцијама, од којих су неке звучиле као бомбе, да је испалио ракету, што на језику подморничара једноставно значи "предаја".

Турска је укључена у бројне покушаје тихе инвазије у грчке области Егејског мора.

Међутим, сви ови покушаји резултирали су понижавајућим неуспехом са боље обученим грчким оружаним снагама, тачније са Хеленском морнарицом и Ваздухопловним снагама.

Грчка је такође позната по свом високо обученом морнаричком корпусу (који је званично део војске), који обезбеђује сигурност од било којег облика (друге) турске агресије.

Талибани убијали цивиле спасене из поплава код велике војне базе САД! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА