Најновије

КИМ НИЈЕ ЗАКОНИТИ НАСЛЕДНИК, А НИ СЕСТРА! Ово је легитиман владар Северне Кореје, али има један проблем... (ВИДЕО)

Ким Џонг Чул, старији брат севернокорејског вође Ким Џонг Уна, талентовани музичар и велики обожавалац Ерика Клептона, поштује свог моћног млађег брата - али је незаинтересован за политику и мало је вероватно да ће се појавити као наследник у случају смрти актуелног вође о чему се толико прича.

Ким Џонг Ун и Ким Јо Џонг (Фото: Јутјуб)

Како се извештаји врте око тога да је Ким у коми - или је мртав - пажња се окренула ка млађој сестри Ким Јо Џонг, која већ игра активну улогу у Радничкој партији, и Ким Џонг Чулу, његовом једином брату.

Али, упркос томе што је Ким Џонг Чул старији брат - сматра се да има око 39 година - али, никада није виђен као одржива опција за вођење земље.

Крајем деведесетих и почетком 2000-их, најстарији син Ким Џонг Ила, Ким Џонг Нам у почетку је био припремљен за следећег лидера, али је нестао из очију јавности након што је ухваћен у покушају да уђе Токио са лажним пасошем како би посети Дизниленд, срамотећи моћног оца.

Доктор Леонид Петров, који се сматра једним од водећих стручњака за Северну Кореју на свету, рекао је 2017. године да је Ким Џонг Чул "аполитичан" и више заинтересован за поп музику и концерте него за вођење нације.

Стручњак је такође указао на питања која је бивши вођа Северне Кореје и Ким Џонг Ил, имао са очигледном женственошћу свог другог најстаријег сина - наводно рекавши да има "меку личност".

Ердоган од Путина купује још једно моћно оружје, ево о чему је реч! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА