Најновије

"ПЛАН ЈЕ ДА НАС ПУСТЕ ДА УМРЕМО!": Војни бескућници из хотела "Бристол" 22 дана без струје!

Након 22. дана без струје и основних услова за живот, након више месечног укидања људских права, ми станари хотела Бристол који смо од 5. септембра принуђени да штрајкујемо глађу изјављујемо да треба да буде стид и срамота оне представнике Министарства одбране који су пустили овако монструозне лажи о нашем здравственом стању. Истина је да су многи од нас на ивици живота, уз тешко нарушено здравље због малтретирања које трпимо последњих годину дана од како нам укидају грејање, топлу воду, лифтове, на крају и струју, огласили су се у свом саопштењу станари хотела "Бристол".

Хотел "Бристол" (Фото: Јутјуб)

Многи су срчани болесници, а неки од нас се годинама лече од карцинома. Пети дан како штрајкујемо глађу и како се здравствено стање погоршава из дана у дан. Нико није од надлежних нашао времена да нас саслуша и прими и изгледа да је план да нас пусте да умремо.

Наша деца која спремају испитне рокове немају струју, ми који покушавамо да их прехранимо не можемо ни да их нахранимо. Једна станарка не може да оде на хирушку интервенцију јер нема услова да се врати у хотел без струје и лифта.

Ситуација је озбиљна и питање је да ли ћемо сви преживети. Нека је на образ онима који негирају катастрофално здравствено стање и услове живота за нас из некадашњег хотела Бристол. Поштено смо служили своју дрзаву, били у рату, остали без имовине и сада не можемо да остваримо преко 28 година оно сто нам по закону и Уставу припада и основно људско право.

Након оваквог саопштења Министарства одбране сумњамо у намере када су наши животи у питању.

Полиција и ватрогасци силом из стана исељавали жену болесну од рака и сломили јој руку! Прочитајте ОВДЕ  све детаље.

Извор: Данас

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА