Најновије

ШАРОВИЋ ПРОГОВОРИО О ДЕШАВАЊИМА У СРС: Најодговорнији је Војислав Шешељ (ВИДЕО)

Бивши заменик председника Српске радикалне странке Немања Шаровић, који је ту странку напустио после избора, у интервјуу за КТВ говорио о разлозима разлаза са Војиславом Шешељем.

Немања ШАровић (Фото: Јутјуб)

Шаровић је као најодговорнијег за катастрофалан резултат СРС окривио Војислава Шешеља подсећајући на његова гостовања по телевизијама и хваљење Александра Вучићa. Као један од битних разлога изборне катастрофе Шаровић је навео изборну кампању и објаснио да грађани ни не знају шта је био слоган СРС на предходним изборима.

Шаровић је открио да односи између њега и Шешеља већ дуго нису били добри јер је критиковао рад странке због чега је Шешељ јавно говорио да се највоље одлуке у странци доносе кад Шаровић не дође на састанак. Временом је његово појављивање у медијима и наступање у Парламенту смањено на минимум. Он је тако испричао да је одбио да буде тај који ће Зорани Михаjловић гаће у Парламенту, да је то одбио и Мирчић али је после притисака Мирчић ипак то учино.

Oн је детаљно описао и ситуацију када му је забрањен улазак у седиште СРС када је дошао да преда писану оставку што је у неким медијима представљено као велики инцидент. Ипак, Шаровић каже да жели срећу бившим страначким колегама у будућем раду.

Шаровић објашњава да није нови Мартиновић и да не прелази у СНС или било коју другу странку. Он је рекао да са генералом Божидаром Делићем, који је такође напустио СРС, ствара нову политичку организацију. Шта је све Шаровић открио о дешавањеима у данима пре напуштања СРС погледајте у емисији:  

Полиција задржала Срђана Нога како не би отишао на протест испред Парламента, више о томе сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА