Најновије

Ухапшени Срђан Ного и Зоран Радојичић

Бивши народни посланици покрета Двери Срђан Ного и Зоран Радојичић задржани су у полицијској станици Савски венац, због сумње да су починили кривично дело позивање на насилну промену уставног уређења.

Срђан Ного (Фото: Јутјуб)

Како се сазнаје, Ногу и Радојичићу је одређено задржавање до 48 сати, након чега ће бити саслушани у надлежном тужилаштву. Ову информацију је потврдио адвокат Марко Пушица, који заступа Срђана Нога.

“Тачно је да Срђану одређено задржавање и управо му је уручено решење о истом”, каже адвокат.

Подсетимо, полиција је данас око 10 сати у Сарајевској улици у центру Београда зауставила аутомобил Срђана Нога, који се запутио ка Народној скупштини са пејнт-бол пушком у возилу. Он је потом спроведен у ПС Савски венац, а сем њега, у станицу је приведен и Зоран Радојичић.

Иначе, јутрос је испред Скупштине Србије био организован протест, односно покушај блокаде рада, од стране присталица покрета Доста је било. Пред Скупштине се јутрос упутио и бивши народни посланик Срђан Ного, али је он у међувремену заустављен у Сарајевској улици од стране полиције. Ного је пре само недељу дана најавио да неће дозволити данашње конституисање новог сазива Скупштине и позвао лидере и симпатизере опозиције да дођу на пушкарање на будуће посланике.

Америка објавила услов за укидање санкција Русији. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: nova.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА