Најновије

Предраг Кон бесан: Болнице ће бити поново пуне…

Др Предраг Кон, епидемиолог и члан Кризног штаба оштро је реаговао на слике и снимке које је добијао са наступа, естрадне уметнице, не желећи да је именује, те нагласио да је у питању бојкотовање свих епидемиолошки прописаних мера. А како је певачица Теодора Џехверовић синоћ наступала у Врњачкој Бањи, и недавно у Смедереву, управо због тога сви мисле да је она та певачица на коју је Кон мислио.

Др Предраг Кон (Фото: Јутјуб)

Снимци које добијам о масовним прославама јуче из Смедерева, данас од синоћне представе у Врњачкој Бањи везане за исту естрадну уметницу представљају потпуно бојкотовање мера које су прописане као противепидемијске мере. Гледајући овакве снимке сви лекари који су радили у Ковид болницама и посебно инфектолози, анестезиолози и пулмолози виде поновно пуњење болница и пацијенте на респираторима. Родитељи деце која треба да пођу у школу осећају страх. Поново апелујем на надлежне државне органе, институције и инспекције да раде свој посао… – написао је Кон.

Теодора истиче да се не осећа прозваном.

– Нисам ја организатор журке нити неко ко одлучује колико људи сме да стане у одређени простор. Као што сви људи једва чекају да оду на свој посао, тако сам и ја ово једва дочекала. И ми певачи смо од крви и меса и ја од овог посла живим и помажем својој породици. Надлежни органи су ти који контролишу и немојте мене кривити што радим свој посао. Нисам се осетила прозваном.

Прочитајте ОВДЕ детаља о изборима у ЦГ.

Извор: Блиц

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА