Најновије

"У 20 ЧАСОВА ДА СМО СВИ СПРЕМНИ!": Мило на дан избора спрема Вучићевске методе! (ВИДЕО)

Да нисмо ми данас организовали протест подршке народу у Црној Гори, него други би организовао лажни протест, на којем би се изрежирали инциденти у интересу режиа Мила Ђукановића.

Дамњан Кнежевић (Фото: Јутјуб)

Ово је за „Србин инфо“ изјавио Дамњан Кнежевић из Народних патрола, који је изразио наду да ће на изборима у Црној Гори победити демократија и воља народа, ко год да освоји власт.

– Бојим се да ће у недељу бити инцидената, који су планирани и у субуту увече у Београду и широм ЦГ. Могуће је да ће режим у ЦГ да се послужи Вучићевским методама, да поломе кутије ако виде да им резултати не иду на руку, да изазову некакво ванредно стање и да купе време.

Сутра увече после 20 часова позивам народ да буде спреман у Београду и у Црној Гори, а народ у Црној Гори да узме оружје у руке, а то је оловка и да на изборима обори с власти диктатора и криминалца. Мило, ако је паметан, неће правити никакве проблеме.

Када је реч о независности ЦГ, нека народ ЦГ одлучи да ли жели да живимо у једној или две државе. Важно је да не будемо једни против других, јер смо један народ. Можемо да живимо и у две државе – закључио је Кнежевић.

Дамњан Кнежевић је био на антимилогорском скупу у Београду.

Састанак Путина и Лукашенка у Москви у наредним недељама! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Србин Инфо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА