Најновије

ВАН ЖИВОТНЕ ОПАСНОСТИ: Драган Николић и даље у тешком стању, али скинут са апарата

Глумац Драган Николић (71), великан српске глумачке сцене, од јутрос се боље осећа. Он је пребродио кризу, комуницира, почео је самостално да дише и скинут је са апарата.
Драган Николић (Фото: Медија центар Београд)

Драган Николић (Фото: Медија центар Београд)

Николић је и даље у тешком здравственом стању, међутим лекари су успели да му помогну да преброди кризу. Николић је свестан, сам дише, комуницира и боље се осећа. Глумац је лежао на пулмологији због упале плућа, када му је нагло скочила температура, услед чега је почео да има потешкоћа са дисањем. Био је у животној опасности, али лекари су у веома кратком року успели да га поврате. Синоћ је поред Драгана у Клиничком центру била и његова супруга Милена Дравић. Николића је у фебруару ове године, на Клиници за дигестивне болести Клиничког цента, оперисао врхунски стручњак, проф. др Зоран Кривокапић. Глумац је и у октобру 2014. примљен у болницу због проблема са дигестивним трактом.
Прочитајте још:НАЈТЕЖИ ТРЕНУТАК ИСТИНЕ: Како је постављено најјезивије питање у историји српске телевизије?Милијардер улицом води жену и љубавницу као псе на повоцу (ФОТО)
Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА