Најновије

НАРОД КИВАН, РЕЖИМ НАМ ПОРУЧУЈЕ: МОЖЕМО ДА РАДИМО ШТА ХОЋЕМО! Брука и срамота од "представника народа" (ФОТО)

Народна скупштина формирана је јуче, посланици су положили заклетве и заузели своја места у посланичким клупама, а неки од њих изазвали су својим облачењем и животним одлукама велику полемику у јавности.

Скупштина Србије (Фото: parlament.gov.rs)

Посланица у црвеној хаљини

Кодекс облачења у Народној скупштини прилично је строг, те се тако у парламент на пример не може ући чак ни у белим патикама. Забрањена је и одећа која својом припијеношћу уз тело потпуно одражава његов изглед јер се сматра да таква гардероба не приличи највишем законодавном телу. Посланица СПС Дијана Радовић која је на конститутивну седницу дошла у уској црвеној хаљини која рајфешлус има дуж читавог задњег дела тела, за ова правила очигледно није марила те је својом одевном комбинацијом изазвала бурне реакције јавности.

"Духовити" Лав Пајкић

Лав Пајкић познат је као водитељ емисије "Контравизија" која је требало да парира Кесићу и екипи Њузоваца и томе што је син списатељице Исидоре Бјелице. Ауторска емисија "Контравизија" доживела је неуспех и њено емитовање је убрзо отказано, те је млади Лав одлучио да се опроба у улози народног посланика. Овај посао схватио је по свему судећи веома озбиљно јер му је, како каже, Александар Вучић "дао велико поверење и одговорност", те ће се он борити за "интересе, стабилност и просперитет Републике Србије". Звучи познато?

Најмлађи посланик у Скупштини

Студент Факултета за културу и медије и носилац листе "Александар Вучић-За нашу децу" Никола Лазић свој први посланички мандат добио је иако има само 21 годину. Оно што му се у јавности замера јесте неискуство, као и неозбиљни манири из приватног живота који не приличе једном посланику. Али све се то за сада може подвести под "данак неискуству".

Учесник ријалитија

Новинар Александар Јовановић јавност памти по учешћу у ријалити програму Фарма у коме његово понашање није баш репрезентативно за народног посланика. Поред ријалитија, Јовановић је познат  и са кошаркашких терена јер је велики навијач Црвене звезде. Највише ће упамћен остати један дуел црвено и црно-белих на коме је дошло до инцидента, када је Јовановић гађао лоптом тадашњег тренера Партизана Душка Вујошевића. 

Гађао Вујошевића лоптом, а данас постао посланик.

Удовица Оливера Ивановића

Милена Поповић, невенчана супруга убијеног председника Грађанске иницијативе „Србија, демократија, правда“ Оливера Ивановића, велику прашину у јавности дигла је одлуком да се учлани у Српску напредну странку, а затим и када се нашла на листи посланика СНС-а. Није јасно зашто је прихватила да служи власти, али свакако њено појављивање у Скупштини изазива контроверзе у јавности.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milena Ivanović Popović (@milena_bogdan) on

"Бољи живот" у Скупштини

Глумица Јелица Сретеновић, најпознатија по улози у серији "Бољи живот" нашла се на самом врху листе СПС-а и тако постала посланица у новом сазиву Народне скупштине. Сретеновићева, која се прославила улогом Коке у серији “Бољи живот”, придружила се СПС током кампање за градске изборе у Београду када је била на листи ове странке, а сада је њихова одборница у Скупштини града.

Зашто Весли Кларк махнито брани злочинце ОВК, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Директно 

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА