Најновије

КО ЈЕ МИСТЕРИОЗНИ КАНДИДАТ ЗА ПРЕМИЈЕРА СРБИЈЕ? Високи функционер СНС који ужива Вучићево поверење, али једна ствар му недостаје

Председница Владе Србије Ана Брнабић изјавила је јуче да СНС има два кандидата за будућег мандатара и да је она један од њих. Ко је други, мистериозни, није открила.

Ана Брнабић (Фото: srbija.gov.rs)

Како се сазнаје, реч је о високом страначком функционеру напредњака, који ужива Вучићево поверење, али којем на међународном плану недостаје искуство неопходно за све што Србију чека у наредном периоду.

Како наш извор каже, до пре месец дана, поред Брнабићеве кандидати су били и Бранислав Недимовић, Милош Вучевић и Синиша Мали. Сада је остао само још један.

- Вучић је дуго вагао, размишљао, потребно је да се много коцкица сложи. Тако је елиминисао двојицу, па је поред Брнабичке остао још један. То је рекао својим најближим сарадницима и актуелној премијерки, али није желео да каже о коме је реч - каже извор “Блица”.

Вучић и Брнабићева свакодневно се састају и разговарају о плановима за будућу владу. Председник СНС припремио је премијерку на то да можда више неће бити на истој функцији и она са тим нема проблем.

- Други кандидат је неко ко без сумње има Вучићево поверење и добре резултате, али је слабији у спољној политици. Пошто нас чека решење косовског проблема, а Ана је до сада стицала искуство у дипломатским активностима тог типа и преговорима, она у том сегменту има благу предност - наводи он .

И уколико Ана Брнабић не буде премијер, наш извор каже да ће она свакако остати део Вучићевог најближег окружења.

Одмах након што је јуче изјавила да постоје два кандидата, а да је она један од њих, уследио је деманти Зоране МИхајловић која је рекла да о кандидату за председника Владе није било речи на Председништву СНС.

Градоначелник Новог Сада и потпредседник СНС Милош Вучевић казао је да ће се о кандидату још причати.

Шта су Ного и Радојичић открили, сазнајте ОВДЕ!

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА