Најновије

ПОТПУНО ЈЕ НЕБИТНО КО ЋЕ БИТИ ПРЕМИЈЕР! Србијом влада један човек и то сви знамо (ВИДЕО)

Новинарка Антонела Риха изјавила је у емисији Нови дан да је "јасно да је Александар Вучић мандатар". "Он ће одлучити да ли ће премијер да буде Брнабић, Шапић, Пера Детлић... Потпуно је свеједно ко ће се наћи на тој функцији зато што овом земљом не влада ни Влада, ни Скупштина, већ председник Вучић", каже она.

Новинарка Антонела Риха (Фото: Јутјуб)

На питање где смо четврт века после Олује, каже да јој се чини да смо "после 25 година, бар кад је реч о Олуји, и даље свако на својој страни, свако у својој истини".

"У том смислу ми већ 25 година гледамо како се у Хрватској слави, а у Србији жали и то је нешто што ће, ја верујем и трајати. Нови моменат у целој причи и годишњици јесрте најављени долазак Бориса Милошевића у Книн и то је нешто што је унело нову реторику, мада је подстакло ону стару коју увек слушамо када дође ова годишњица", каже Риха.

Како је рекла, чини јој се да би било непристојно да она из Београда коментарише шта треба неки Србин или Српкиња да раде у Хрватској и како да се понашају.

"Може свако да се пита о свему и да сматра било шта и да има своје мишљење, поента је да људи који живе тамо најбоље знају шта треба да раде. Милошевић је њихов представник, видим да и у Хрватској он због тога има проблема, чини ми се да бар данас треба да оставимо те људе на миру на неки начин", каже она.

Говорећи о изјави Ане Брнабић да "постоје два кандидата за премијера", Риха каже да мисли да је она била делегирана да дође на Пинк и то све изговори.

"Као што је и Зорана Михајловић била делегирана да после каже како то нема никакве везе, јер Председништво СНС ће одлучити о свему томе. Мислим да смо сада у данима те неке игре у којима ћемо да слушамо све и свашта, разноразне кандидате. Јасно је да је Александар Вучић мандатар, он ће одлучити да ли ће премијер да буде Брнабић, Шапић, Пера Детлић... Потпуно је свеједно ко ће се наћи на тој функцији зато што овом земљом не влада ни Влада, ни Скупштина, већ председник Вучић", каже она.

Сумња, како је рекла, да СПС неће бити у Влади.

"Можда са мање ресора и мање привилегија, али нисам сигурна да би било паметно Вучићу да тек тако одбаци Ивицу Дачића", каже.

Русија ствара војне базе у шест афричких држава. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Н1

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА