Најновије

СРБИЈА У ОВИМ ТЕШКИМ ВРЕМЕНИМА ДОБИЈА НОВОГ ПРИЈАТЕЉА: Кандидат за амбасадора САД у Немачкој сматра да је НАТО извршио злочин над нама!

Кандидат за новог амбасадора Сједињених Америчких Држава у Немачкој Даглас Мекгрегор, критиковао је америчку интервенцију на Косову 1999. године и у интервјуу Си Ен Ену изјавио да су интервенисали против православних хришћанских Срба на Косову и Метохији и поставили муслиманску нарко-мафију и назвали је успехом за демократију, преноси Коха.

Бомбардовање 1999. (Фото: Јутјуб)

Према његовин речима „ти људи никада нису били наши пријатељи“.

Поред изјава у корист Србије, иако је као војни човек у то време учествовао у припреми НАТО кампање, Мекгрегор је објавио низ расистичких изјава које је дао када је стао на страну Русије у сукобу Украјини.

Стејт Департмент, који је обично задужен за амбасадоре, није коментарисао ново именовање и рекао је да комуницира директно са Белом кућом.

Уколико његово именовање одобри Сенат САД, он ће означити још једну ниску тачку америчко-немачких односа који су се погоршали током мандата председника Доналда Трумпа.

Портпарол Беле куће Џад Дир мајлом је рекао Си Ен Ену да је Мекгрегор високо квалификован за посао амбасадора, позивајући се на знање немачке историје и језика које је научио у време када је служио у Западној Немачкој.

Мекгрегор ће заменити Ричарда Гренела на месту амбасадора у Немачкој.

Како су Хрвати понизили Србе, прочитајте ОВДЕ!

Извор: kosovo-online. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА