Најновије

ИМАТЕ ЈЕДНУ ШАНСУ ДА ДОКРАЈЧИТЕ НОВАКА, АКО ЈЕ УПРСКАТЕ... Какав омаж АТП тура најбољем српском и светском тенисеру!

На званичном сајту АТП тура објављен је веома интересантан текст о најбољем тенисеру света, у ком се одаје велико признање Ђоковићу.

Текст под насловом "Ђоковић, краљ спашених меч лопти" почиње бруталном реченицом:

- Морате да докрајчите Новак Ђоковића када вам се укаже шанса. У супртоном ће светски рекет број 1, не само добити тај меч него и освојити цео турнир.

У наставку аутори подсећају на број титула које је Ноле освојио у каријери, а затим наводе и прецизне податке због који су Србина прозвали краљем меч лопти.

- На седам турнира је спасао бар по једну меч лопту, а онда је стигао до трофеја. Беч 2007, Базел 2009, УС опен 2011; Шангај 2012, Доха 2017, Вимблдон 2019. и Дубаи ове године, турнири су на којима је Ноле стизао до трона после драматичних мечева.

- То је као да сте на ивици провалије. Знате да нема повратка и морате да прескочите и покушате да пронађете начин да преживите. Молите се за најбоље и верујете да то можете да урадите - рекао је Ноле на задату тему, па закључио:

- То је ствар тренутка. У реду, један поен до краја, један ударац до краја. Нема назад. То је то. Прихватим ситуацију и покушам да извучем најбоље из ње.

Сениду у провокативном издању погледајте ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА