Најновије

ЧИСТКА СТРУЧЊАКА РАДИ УБАЦИВАЊА ПАРТИЈСКОГ КАДРА: "Смењена сам јер сам говорила истину!"

Хероина Новог Пазара, др Лејла Ћеранић, која је током најтежих тренутака у том граду била једини инфектолог у ОБ Нови Пазар, смењена са функције начелника. Она је ову информацију потврдила, иако директор тамошње болнице каже да та информација није тачна, већ да је др Ћеранић отишла на одмор.

Ковид болница (Фото: Јутјуб)

Брука српског здравства и државе, жена херој, једини инфектолог у Новом Пазару и в. д. директора тамошње Опште болнице неће више обављати ову функцију.

- Да, тачно је, смењена сам - поручила је др Лејла Ћеранић, додавши да није упућена у разлог њене смене. 

Докторка није ступила у контакт са директором болнице др Махмутовићем, јер како каже, разлог је не занима.

Како би грађанима боље објасила ситуација у којој се налази, др Ћеранић је цитирала лекара који, према њеним речима, има искуства на месту руководиоца Здравственог центра, а који каже: 

- Када начелник иде на годишњи одмор не мора да се именује нови начелник. То може да се пренесе усмено или ако налаже протокол, онда се и напише решење ономе који неког мења да га замењује до повратка са одмора, а челнику се никако не даје решење о разрешењу са функције начелника, односно не поништава се првобитна одлука о постављању за начелника. То се никад ником није до сад десило. Ово је покушај обмане јавности или вађење из хаоса. Ово је дно дна и залуђивање толико пута изманипулисаног наивног народа. 

Подсетимо, ова храбра докторка је дужи временски период била је једини инфектолог Инфективног одељења у ОБ. Током најкритичнијих тренутака коронавируса који је погодио болницу, она је свакодневно била на првој линији одбране.

Путем друштвених мрежа, Новопазарци су овај храброј докторки упутили подршку и поручили да ће у знак захвалности за све што је и претходних два месеца урадила да спаси животе грађана Новог Пазара и Санџака стати у њени заштиту.

Занимљиво да је поводом ове информације, директор ОБ Нови Пазар др Мехо Махмутовић је за портал индексонлине.рс демантовао њену смену.

Само један инфектолог у Новом Пазару!

- Нетачне су информације да је др Лејла Ћеранић разрешена са функције начелника инфективног одељења. Оно што је истина, јесте да је Ћеранићева тражила годишњи одмор и то од суботе па је на њено место именован вршилац дужности, а једини специјалиста који може да је замени је Бинела Маврић која је иначе заменица начелника Бушата и именована је док је Ћеранићева на 15-то дневном одмору - казао је он. 

Махмутовић је појаснио да се ради о стандардној процедури и да ће након повратка са одмора она бити враћена на своје радно место.

Ипак, наша хероина се јавила и открила праву истину о смени са функције начелнице ОБ Нови Пазар.

Српска дијаспора на ногама, Вучић уништава Србију! Више о протесту прочитајте ОВДЕ!

 

Извор: Директно

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА