Најновије

ОДАКЛЕ, БРЕ?! АВИОН ОД 10 МИЛИОНА ЕВРА, ОСАМ АУТОМОБИЛА! Пацоли је најбогатији Албанац на свету! Само један комад земље вреди...

Бивши потпредседник тзв. косовске владе и лидер Алијансе за ново Косово Беџет Пацоли пријавио је Агенцији за борбу против корупције имовину, чија вредност износи више стотина милиона евра, преноси Косово Онлајн позивајући се на Газету експрес.

Беџет Пацоли (Фото: Јутјуб)

Како наводи овај медиј, на основу увида у пријаву коју је Пацоли поднео Агенцији, може се видети да само његов приватни авион вреди скоро 10 милиона евра. Пацоли има и осам аутомобила у вредности од око милион евра, док на рачунима у банкама има око пет милиона евра.

Навео је и да поседује некретнине ван КиМ вредне 125 милиона евра, а власник је и земљишта и пословних простора који вреде милионе евра. Само један комад земље који Пацоли поседује у иностранству вреди више од седам милиона евра, док једна од кућа коју поседује кошта око 18 милиона евра.

Такође, власник је швајцарског хотела "Дајмонд", чија се вредност процењује на 42 милиона евра.

Око милион евра су и акције које има кроз власнички удео у 20-ак компанија, а у некима од њих има и 100 одсто акција. Његова уштеђевина у банкама на Косову мери се милионима евра, а само у једној банци у Приштини, чији је годишњи приход два милиона евра, на штедњи има више од четири милиона евра.

Своје богатство увећава и приходима које добија од Економике банке, Мабетек Холдинга, банкарских депозита и Скупштине Косова, пише Газета Експрес.

Прочитајте ОВДЕ каква је то пацка за Вучића.

Извор: Танјуг

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА