Најновије

ПУНИ СЕ ХМЕЈМИМ, НАЈВЕЋА РУСКА ВОЈНА БАЗА У СИРИЈИ! Почело распоређивање додатних Су-35 авиона у ово упориште против џихадиста!

Руске оружане снаге наводно распоређују додатне авионе Су-35 у своју највећу ваздухопловну базу у Сирији, известила је у понедељак публикација Авиа.Про.

Су-35 (Фото: mil.ru)

Према чланку, руске ваздушно-космичке снаге распоређују „најмање три додатна ловца Су-35С“ у ваздухопловну базу Хмеијмим у сиријској покрајини Латакија.

“Пре неколико сати постало је познато да руске ваздушно-космичке снаге намеравају да пребаце неколико додатних ловаца Су-35С у Сирију, за које се планира да се користе за јачање руске војне групе у овој арапској републици”, известио је Авиа.Про.

“Тренутно је познато да су ловци полетели из Чкаловског, након чега су отишли ​​до Приволжског, одакле ће, према аналитичарима, авиони ићи до ваздухопловне базе Хмеијмим, док је могуће да се групе могу додатно ојачати још неколико ловаца”, наставили су.

Руска публикација рекла је да није познато зашто руске оружане снаге распоређују додатне авионе Су-35 у Сирију; међутим, “такође је сугерисано да се можда не ради о јачању руске ваздухопловне базе Хмеијмим, већ о ротацији снага, мада за то још нема званичне потврде.”

Руске оружане снаге су у Сирији неколико пута користиле Су-35С, укључујући два пресретања америчких авиона и морнарички авион П-8 Посејдон у источном Медитерану раније ове године.

Руски Су-57 стелт ловци понуђени страним клијентима! Више о томе ОВДЕ!

Извор: Правда

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА