Најновије

ОБРАДОВИЋ: Вучић нас је обрукао! У Вашингтону су брисали под са њим (ВИДЕО)

Гост Славија инфо тв био је председник Двери господин Бошко Обрадовић. У емисији Интервју Обрадовић је детаљно анализирао садржај али и последице недавно потписаног Вашингтонског споразума за који каже да је трагичан по Србију.

Бошко Обрадовић (Фото: Јутјуб)

Наиме све напоре које је наша дипломатија покушава задњих неколико десетина година да одржи да будемо неутрални и да избегавамо сукобе са било киме Александар Вучић је срушио у једном дану. Он је успео да нас посвађа са ЕУ, Русијом, Кином и целим муслиманским светом. Део споразума који се нас највише тиче је поновно препуштање дела своје територије сепаратистима.

Обрадовић сматра да је Вучић управо због својих али и Гренелових склоноси повео овакву делегацију на преговоре и то без икаквог овлашћења Владе Србије или Народне скупштине. Трагично је и то што ми немамо апсолутно ништа од овог споразума осим штете. Па чак и та најављена изградња инфраструктуре служиће за повезивање Велике Албаније али и лакшег продора НАТОа на исток тврди Обрадовић. Обрадовић додаје и да Вучић већ дуже времена води антируску пропаганду преко режимских билтена и телевизије и све то у намери да на крају уведе санкције Русији.

Нажалост у Србији и сама опозиција није довољно способна и спремна на борбу и мораће у најскорије време много тога да мења у свом деловању како би срушила овакав режим. Председник Двери осврнуо се и на подршку александра Вучића Милу Ђукановићу и каже да ту нема ништа чудно јер је Ђукановић један од оснивача СНС. 

Да ли ће Израелу као бумеранг да се врате последице признања Косова, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА