Најновије

КИМ ЏОНГ УН ЈЕ ГОТОВ! Излази "књига мрачних тајни"!

У четвртак су се амерички медији позвали на књигу која ће ускоро бити објављена, а крије језиве детаље и позадину дешавања у Северној Кореји.

Ким Џонг Ун (Фото: Flickr)

Амерички ветеран-репортер Боб Вудвард, који је посебно тврдио да се севернокорејски лидер Ким Џонг-Ун једном хвалио стављањем главе свог стрица на сто, након што га је погубио.

Петоро запослених у Министарству економије Северне Кореје стрељани су због критике политике коју је лидер земље водио на вечери, известио је у петак јужнокорејски лист "Daily NK".

Новина тврди да је петорица мушкараца стрељана 30. јула након што су отворено напали владу Северне Кореје због тога што није решила читав низ трговинских и финансијских питања.

Наводно, званичници су дали примедбе током вечере, где су такође нагласили потребу да Северна Кореја развије сарадњу са иностранством суочавајући се са претећим трговинским санкцијама.

Мушкарци су наводно ухапшени након што их је "откуцао" један од њихових млађих колега и пријавио разговор тајној полицији Северне Кореје.

Додаје се да су породице мушкараца пребачене у камп 15 у Јодоку, месту познатом по смештају политичких неистомишљеника.

Ким је заузврат био задовољан погубљењем запослених, јер их је сматрао претњом по националну безбедност земље.

Извештаји се појављују након што се севернокорејски лидер обавезао да ће "озбиљно казнити" своје званичнике због непоштовања наредби током сезоне тајфуна.

Упозорење је уследило након новинске агенције АП која је известила да је током једног од својих састанака са америчким председником Доналдом Трампом, Ким графички описао ПОТУС-у убиство свог стрица, хвалећи се да је главу изложио другима да је виде.

АП се осврнуо на књигу америчког ветерана репортера Боба Вудварда која је садржала ове наводе и која би требало да буде објављена следеће недеље.

Француски народ на улицама против система и Корона диктатуре! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА