Најновије

"ВУЧИЋ ПОСТАЈЕ НОВИ ЂУКАНОВИЋ!": СПЦ се диже и у Србији, крећу литије! (ВИДЕО)

Гост Дејана Петра Златановића био је Иван Костић из српског покрета "Двери".

Литије (Фото: Јутјуб)

– Имате две врсте русофила. Једни воле Русију без обзира на интересе, а други, блиски Српској напредној странци су спремни да се Русије одрекну на првој препреци. Тако сада имамо чланове и ботове СНС који нападају Марију Захарову што је исмејала Вучића, истиче Костић.

„Вучић је на путу да постане Мило Ђукановић када је реч о Русији. Лако би могао потпуно да се окрене Западу и да потпуно уништи везе с Русијом. Ако се он лако одриче Косова, што не би и Русије, нарочито ако Москва не пристане на његове планове око КиМ“.

„Евидентне су промене државе Русије према Александру Вучићу. Шала Захарове није случајна, као ни то што је Марко Ђурић признао да чека Путина сатима да га прими“.

„Вучић је пред Трампом изгледао као неко ко је нешто украо, који нешто крије и као неко ко је нешто озбиљно скривио“.

„Плашим се да ће Вучић такође једним потписом да преда сву српску имовину Албанцима и странцима. Вучић се сада хвали да ће да се формира ЗСО, а то је прича под законима лажне албанске државе. Срби с Космета јесу застрашени од Српске листе, али морају да дигну глас против ове издаје, баш као и Срби из централне Србије“.

„Време је да се пробуди и СПЦ и да као у Црној Гори поведе народ против издаје. Јасно је сада шта ради Вучић. Нема простора ни времена више за калкулисање. Црква мора да позове народ да изађе на улице. Црква је последња нада српског народа. Вучић је најавио да ће споразум из Вашингтона добити верификацију у Скупштину. Народ би морао да изађе испред Скупштине да зауставе тај процес и да тражи подршку од СПЦ“.

„Потребно је да окупи родољубиви алтернативни корпус, који ће бити права алтернатива и Вучићу и онима који су владали пре њега. Поништићемо све штетне споразуме које је потписао Вучић, па и споразум из Вашингтона“.

„Када је реч о ЦГ, лидери Демократског фронта су рекли да ће се залагати за укидање независности Косова, али да ће се том темом бавити када дође време, јер је приоритет свих приоритета укидање криминалног и коруптивног система – рекао је Костић.

Шта је још изјавио наш саговорник о актуелним темама у Србији и Црној Гори, погледајте и послушајте у видео прилогу.

Епархија Рашко-призренска се огласила после скандалозног текста о православним светињама на КиМ! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Србин Инфо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА