Најновије

"Поднео сам кривичне пријаве против мафије из СНС!" (ВИДЕО)

Градоначелник Шапца Небојша Зеленовић, поднео је кривичну пријаву Тужилаштву за организовани криминал против Милана Остојића Сандокана и чланова Српске напредне странке због тога што су, како каже за Нова.рс, мафијашким методама злоупотребљавали изборну вољу грађана Шапца. Зеленовић је кривичну пријаву поднео и против начелника Полицијске управе Шабац Зорана Јевђића, јер је, према његовим речима, полиција посматрала изборну крађу, али није ништа предузела.

Небојша Зеленовић (Фото: Јутјуб)

Зеленовић је навео да су поновљени избори у Шапцу су потврдили да је мафија покретачка машина у служби Српске напредне странке, те да СНС без подршке криминалаца нема већину у том граду.

“Без Сандокана и свих осталих криминалаца који су побројани у кривичној пријави, СНС нема већину у Шапцу. Ми смо све ово пријавили и 21. јуна, а сад поново 5. септембра, али нисмо добили одговор ни од полиције, а ни од тужилаштва. Због тога је у овој новој пријави обухваћен и начелник Полицијске управе у Шапцу Зоран Јевиђић, јер је полиција гледала шта се дешава на дан избора, а ништа није предузела”, наводи градоначелник Шапцу, додајући да избори у том граду још увек нису завршени.

“Градска изборна комисија до сутра има рок да донесе неку одлуку. Никад се нисам мешао у њихов рад, тако да то нећу ни сад чинити. Избори у Шапцу се још одржавају, ми се не предајемо. Једини прави разлог за бављење политиком за сваког слободномислећег човека је супротстављање режиму на чијем је челу Александар Вучић”, навео је градоначелник Шапца.

Подсетимо, током поновљених избора у Шапцу поново су забележене бројне неправилности, а као епицентар изборних неправилности препознато је село Шеварице.

Ђукановић једним потезом може да пролонгира нову владу! Више о томе ОВДЕ.

Извор: nova.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА