Најновије

"Др Кон, да ли је безбедније на СНС прослави намештених избора?

"Летовати у Црној Гори је лош избор у овом тренутку. Тренутно је безбедније бити на Инфективној клиници уз коришћење маске него на местима максималног преношења инфекције, попут рецимо забава у Црној Гори", изјавио је епидемиолог Предраг Кон, који је изазвао бурне реакције на Твитеру.

Доктор Кон (Фото: Јутјуб)

Међу онима који су имали шта да кажу члану Кризног штаба је био и професор Раша Карапанџа, иначе шеф Катедре за финансије на ЕБС Универзитету у Визбадену.

Огласио се на Твитеру и указао на двоструке аршине Кризног штаба, посебно се то односи на период пре парламентарних избора 21. јуна, на којима се унапред знао победник.

- Да ли је безбедније бити на прослави победе СНС на намештеним изборима? Или присилном окупљању запослених у "Крушику" на предизборном митингу СНС-а? - питао је Кона професор Карапанџа.

Такође, на Твитеру је Карапанџа поново подвукао да су лажирани подаци Кризног штаба, када је реч о оболелима и зараженима.

- Зарад фотеље је лагао. О броју заражених, о броју умрлих, а и о броју активних случајева. А и даље лаже. Буквално се ниједна бројка не слаже са другом - истакао је професор на Твитеру.

Погледајте ОВДЕ силину разорно-парчадног дејства ракете 9М79-1Ф.

Извор: Директно

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА