Најновије

НОВЕМБАР ЈЕ КЉУЧАН: Корона нестаје за 24 часа ако се ово догоди! (ВИДЕО)

- Пандемија короне је вештачки створена од стране глобалиста како би се рушио Доналд Трамп и уколико он изгуби на америчким изборима у новембру корона ће нестати можда већ за дан - каже Бранка Стаменковић из покрета Доста је било.

Илустрација (Фото: Министарство одбране)

Она је у интервјуу за Хелм Каст објаснила да је под Трампом америчка економија нагло скочила а незапосленост смањена да је једино пандемија и економска рецесија могла да га ослаби и помогне глобалистима да се врате на власт у САД. У случају победе Трампа она очекује да ће глобалисти наставити са сценаријом корона али да ће смањити притисак на економију.

Она је трку за производњом вакцине упоредила са трком за првог човека у свемиру коју су водили СССР и САД и објаснила да ефикасна вакцина не може да се створи за годину дана већ да је потребно од 10 до 30 година за сва тестирања. Бранка Стаменковић каже да ни по коју цену неће примити вакцину за корону.

Говорећи о политичкој ситуацији у Србији она је рекла да би Вучићу могао да се догоди сценарио Мила Ђукановића који је направио грешку нападом на СПЦ. По њеним речима, Вучићева грешка може бити питање Косова и Метохије или мигранти и да би те две теме могле да изведу људе на улицу. Она тврди да би због споразума које је режим СНС потписивао у Србију требало да се врати више од 600 000 миграната и да то може бити окидач за биђење грађана Србије.

У емисији “Хелм Каста” Бранка Станковић објашњава зашто је ДЈБ поднео кривичну пријаву против Вучића, ко је из опозиције сарадник режима, зашто је ношење маски у школама погрешно и шта је погрешно у метама Владе Србије и на друге актуелне теме. 

Доктор Несторовић тврди да нико неће направити вакцину против короне. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Правда 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА