Најновије

ИЗБРИСАНИ СА ПОЛИТИЧКЕ СЦЕНЕ СРБИЈЕ: Овај покрет више не постоји

Члан Председништва покрета "Метла 2020" Новица Антић саопштио је данас да та коалиција странака покрета и организација, која је учествовала на изборима у јуну и није прешла цензус, више не постоји.

Народна скупштина (Фото: Јутјуб)

Политичка коалиција формирана је искључиво ради учешћа на парламентарним и локалним изборима. Самим њиховим одржавањем, престао је и разлог да она постоји. Као нормални људи сви чиниоци ове групације разишли су се у миру и без икаквих инцидената какви су постали уобичајени за српску политичку сцену, навео је Антић у писаној изјави.

Он је истакао да је, као председник Војног синдиката Србије, својим ауторитетом, образом и чашћу покушао да допринесе бољитку Србије борећи се кроз институције државе.

И даље верујем да Србија има снаге, младости и људи чистог образа и руку да се избори са свим негативним што нам је наметнула тридесетогодишња доминација једних те истих људи- и у власти и у опозицији.

Наглашавам да пројекат "Метла 2020" није био пројекат ниједне странке, како се услед несрећног сплета околности приказивало у јавности, већ су је чинили људи чистих биографија и неукаљане прошлости, напоменуо је Антић.

Он је додао да је свачија садашња активност индивидуална и никако нема везе са људима који су формирали политички пројекат "Метла 2020".

О измотавању са плајвазом у Вашингтону прочитајте ОВДЕ.

Извор: ФоНет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА