Најновије

МИЛО ДА ИДЕ У ШУМУ?! ДА ЈЕ РЕКАО ВРАЧАР ПА ДА И РАЗУМЕМ! Дачић закуцао црногорског председника

Гост вечерашње емисије Хит твит на ТВ Пинк је министар спољних послова и председник Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић. Он је говорио о актуелним темама, будућој влади и ситуацији са Црном Гором и актуелним председником Милом Ђукановићем.

Ивица Дачић (Фото: Јутјуб)

- Не волим ту врсту питања и то нису теме о којима треба да се прича на телевизији. Поновићу да смо ми спремни да наставимо сарадњу са СНС, а одлуку ће донети они као победници избора - рекао је Дачић на питање о будућој влади и учешћу партије коју води у њој.

Гошћа емисије била је и Ивана Вучићевић, главна и одговорна уредница Студија Б. Она је истакла да је сигурна да ће СПС бити део нове власти.

А о Милу Ђукановићу и његовој причи да ће бранити Црну Гору, макар и из шуме…

- Мило је сигурно изгубио орјентацију јер је рекао да би ишао у шуму. Ја још нисам упознао Црногорца који би ишао у шуму. Да је рекао Врачар, па и да разумемо. Он се сада вратио у време својих почетака. Ја њега знам 30 година. Смешно ми је кад његов портпарол говори о мени који сам се као вратио на великосрпску политику. Чекајте, нисам ја био код Дубровника већ Мило. Погледајте на интернету ко има више фотографија са Слободаном Милошевићем, ја или Мило. Друго, он је врло гласан у причи да наводно неко из Србије хоће да укине државност Црне Горе и припоји је Србији. Па од кога сте то чули у Србији?! Они кажу из МСП "одлазећи министар Дачић". Па шта су они ако сам ја одлазећи?! Они су онда плусквамперфекат! - рекао је Дачић.

Више од 60.000 добровољаца за руску вакцину! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА