Најновије

ПРАВА ЦРНА ГОРА РАЗОТКРИВА МИЛОВ КУКАВИЧКИ ПЛАН: Ђукановић намерава да побегне из земље

Лидер Праве Црне Горе Марко Милачић сматра да ће Мило Ђукановић побећи из земље и оцењује да је црногорски председник роб сопствене моћи.

Марко Милачић (Фото: Јутјуб)

„Ја сам доста гледао његове гримасе, навикао да га толико не слушам шта прича, него да га гледам како прича. Препоручујем да се искључи тон, јер му ништа не можемо веровати и да се тако без тона погледа интервју и схвати у каквом је он стању, а то је — агонија, паника и очај“, навео је Милачић.

„Мислим да намерава да побегне из земље, али бих волео да осети како Црна Гора разуме демократију кроз институције и његов пример. Ако је демократа, како се представља, онда да проверимо колико смо достигли степен демократије и испитамо основане сумње“, истакао је Милачић.

Поводом изјаве Ђукановића да ће бранити Црну Гору „и из шуме ако треба“, Милачић каже да је „позив на шуме прича тужног човека, кога је појела моћ и похлепа“.

„Он је најгора судбина самом себи. Роб сопствене моћи — то је Мило Ђукановић“, закључио је Милачић.

Прва влада слободне Црне Горе у октобру

Милачић верује и да ће прва влада, како је навео, слободне Црне Горе, бити оформљена већ у октобру.

Конститутивна скупштина заказана је за 23. септембар, када ће бити верификовани мандати и тада почиње процес за формирање нове владе и то ће, како сматра Милачић, бити „записивање историје“.

Он очекује да ће Ђукановић дати мандат Кривокапићу и да неће одуговлачити, јер, како је напоменуо, то од њега очекује и међународна заједница.

Милачић је најавио и да ће затражити испитивање имовине црногорског председника, додајући да верује да Ђукановић неће поднети оставку.

Како је Кривокапић освестио Ђукановића, прочитајте ОВДЕ!

Извор: sputniknews. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА