Најновије

УЗБУНА У ЦРНОЈ ГОРИ: Севају варнице између српских лидера!

Један од лидера Демократског фронта Милан Кнежевић изјавио је да се не слаже нити подржава изјаву професора Здравка Кривокапића о наводном пословном аранжману председника Србије Александра Вучића и црногорског председника Мила Ђукановића у, како наводи, пројекту Београд на води.

Милан Кнежевић (Фото: Јутјуб)

- Подржавам једино истину: а то је да је управо Мило Ђукановић два дана након завршених избора оптужио Александра Вучића да је најзаслужнији за његово рушење, а онда и Србију, као наставак Гарашаниновог Начертанија о великој Србији - истакао је Кнежевић.

Реагујући на интервју Кривокапића, Кнежевић је нагласио да је Ђукановић исте оптужбе на рачун Александра Вучића и Србије поновио и пре два дана, запретивши да ће отићи у шуму и бранити тековине, како је истакао, "његовог лоповлука".

- Зато ову изјаву професора Кривокапића доживљавам неутемељеном или најблаже речено неспретном, која беспотребно може нарушити наше односе са братском Србијом - нагласио је Кнежевић.

Он је указао да ће будућа извршна власт у Црној Гори имати прилику да истражи све потенцијалне криминалне послове Мила Ђукановића и "прве фамилије" и јасно да утврди да ли у њима има Александра Вучића.

- Ако га буде, први ћу се придружити његовом кривичном гоњењу, али ако не буде било Александра Вучића, најмање што треба да уследи је извињење од стране Здравка Кривокапића, што верујем да ће он и учинити - навео је Кнежевић.

Војска кренула у муњевите ваздушне нападе на положаје непријатеља! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА