Најновије

Немања Шаровић и Божидар Делић представили нови политички покрет

Некадашњи посланици Српске радикалне странке Немања Шаровић и Божидар Делић представили су данас нови покрет на чијем су челу "Вера, љубав и нада", уз напомену да као свог политичког противника виде председника Србије Александра Вучића.

Немања Шаровић (Фото: Јутјуб)

Шаровић је, на конференцији за новинаре у Медија центру, рекао да је предата документација за регистрацију покрета, да ће он формално бити председник, а генерал Божа Делић заменик председника.

Према његовим речима, на овакав назив покрета су се одлучили јер се ради о хришћанским врлинама, које су потребни души, народу и држави Србији.

Много тога се данас врти око новца, мисле људи да све могу да купе, али не може се све и свако купити, рекао је Шаровић и истакао да ће се покрет удруживати само са грађанима, никако са другим покретима или странкама.

У Србији о свему одлучује један човек, у чијим рукама је сва политичка, финансијска и медијска и свака друга власт, рекао је он и напоменуо да изборни услови у Србији никада нису били фер и поштени, али да овај покрет то свакако неће тражити да констатују Европљани Тања Фајон или Сем Фабрици.

Шаровић није директно одговорио на питање о односу новог покрета према СРС, понављајући да су се они већ удружили са истомишљеницима, а да као свог противника имају Вучића.

Делић је оценио да је ово покрет поштених и честитих људи, уз напомену да њима нису потребне "прљаве паре тајкуна и криминалаца".

Према његовим речима, једина легално изабрана институција у Србији је председник државе, док су нелегална влада, министри, а скупштина до краја није конституисана и нема ког да сазове следећу седницу.

О следећем потезу СПЦ у Црној Гори прочитајте ОВДЕ.

Извор: ФоНет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА