Најновије

РУСИ У СИРИЈИ ОТКРИЛИ СТРАШАН ПЛАН: Ево какав хаос се спрема брже него што је ико мислио

Терористи планирају да изрежирају напад на два села у Идлибу како би оптужили сиријску војску за употребу хемијског оружја, саопштио је на брифингу заменик начелника руског Центра за помирење зараћених страна у Сирији контраадмирал Александар Гринкевич.

Терористи у Сирији (Фото: Јутјуб)

Гринкевич напомиње да је Центар добио информације да терористичка група Хаџат Тахрир ел Шам припрема „провокације са коришћењем отровних супстанци у јужном делу зоне деескалације Идлиб“.

„Наредних дана терористи планирају да инсценирају нападе у насељима Ериха и Бесамес у провинцији Идлиб како би оптужили сиријске владине снаге за употребу хемијског оружја против цивила. Према доступним информацијама, у припреми планираних места за провокацију, укључујући и видео-снимање, непосредно учествују активисти псеудо-хуманитарне организације Бели шлемови“, наводи се у саопштењу Центра.

Такође се истиче да руски Центар за помирење позива команданте илегалних оружаних група „да одустану од оружане провокације и крену путем мирног решавања ситуације у областима под њиховом контролом“.

Која су најцрња предвиђања доктора Тиодоровића до сада прочитајте ОВДЕ.

Извор: rs.sputniknews. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА