Најновије

НЕПРЕДВИЂЕН ЗАОКРЕТ: Наваљног отровале западне обавештајне службе?!

Новинари аустријског листа Kонтра Магазин сматрају да су случај тровања руског, опозиционог активисте Алексеја Наваљног осмислиле западне специјалне службе.

Алексеј Наваљни (Фото: РИА)

Као што је постало познато, отров новичок налазио се на флаши из које је Наваљни пио у хотелу. На аеродрому је већ знао шта се тачно догодило, па је чак успео да пошаље своје људе у собу како би могли да узму доказе.

Дошли су у хотел и одмах узели праву флашу од многих које су ту биле. И гле, чудо! – нико од њих, за пар минута, у грчу, са пеном на устима, није пао мртав, – цитирали су аргументе новинара.

Аутори текста нагласили су да се приликом разматрања инцидента постављају многа питања. На пример, сумњу изазива чињеница да хотелско особље није почистило собу Алексеја Наваљног одмах након његовог одласка.

Пријатељи Наваљног су сами тамо помешали отровну супстанцу, а онда рекли да су је пронашли. Док се резултати руских анализа никада неће признати – резимирали су новинари портала.

Како се раније говорило, шеф Либерално-демократске партије Владимир Жириновски рекао је да Алексеј Наваљни и цео његов тим морају да буду ухапшени да би се спровела истрага.

Додао је да је инцидент са Алексејем Наваљним створен да би се Русија окривила, а затим покренуо међународни кривични случај у Хагу. 

Једини српски пријатељ на западу спречио НАТО да још 1992. бомбардује нашу земљу! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Webtribune.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА