Најновије

УЗБУНА! СТВОРИЛИ СУ СЕ НИОТКУДА! Израелски авиони кренули према сиријско-либанској граници!

Израелски ратни авиони примећени су у понедељак како врше налете дуж сиријско-либанске границе, што је навело сиријску ПВО да подигне ниво приправности.

Израелски авион (Фото: iaf.org.il)

Према теренском извештају из Дамаска, израелски ратни авиони приближили су се границама Арапске Републике са окупиране Голанске висоравни пре него што су се окренули према јужном делу Либана.

Израелски ратни авиони поново су виђени у близини пограничне регије убрзо након претходног лета. међутим, они су се још једном окренули према јужном Либану.

Истовремено, локална либанска вести извештавају о сличним информацијама, али са израелским прелетима у дирекцијама Хасбаја и Рашаја на југу Либана.

Тада се говорило да су се ови израелски ратни авиони кренули према окупираној регији фарми Шеба, која се налази у близини окупираних Голанских висоравни.

У прошлости, израелско ратно ваздухопловство користило је окупиране фарме Шеба и Голан Хајтс за покретање напада на сиријске губерније Ал Кунеитра и Дамаск.

Међутим, недавни напади израелског ратног ваздухопловства циљали су подручја удаљена од сиријске престонице, с тим да је један посебан штрајк усмјерио сјеверну сиријску губернију Алепо.

Командант Револуционарних снага објавио шта ће Иран урадити када стигну САД санкције! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА