Најновије

МИЛО УКЛАЊА ТРАГОВЕ: Да ли Ђукановић спрема бекство? Продао Вилу Горица странцима уочи избора!

Вила под Горицом која се доводи у везу са Милом Ђукановићем, продата је арапском инвеститору, непосредно пред изборе у Црној Гори, сазнају медији.

Мило Ђукановић (Фото: predsjednik.me)

Тај велелепни објекат се формално водио на Владана Ивановића. Препродаја виле је највероватније покушај да се уклоне трагови који воде до првог човека Црне Горе.

Власник Атлас групе Душко Кнежевић изјавио је да је и он у сазнању да је вила продата.

Он је раније оптужио Ђукановића да се кућа поред виле "Горица" гради за њега, али да се води на његовог пријатеља Владана Ивановића.

Кнежевић је рекао да има доста финансијских и трансакцијских доказа за тврдње које је наводио у јавности али да "цела Црна Гора зна да је то Ђукановићева кућа, али нема храбрости да то каже".

- Ђукановић ми је понудио да се на мене води кућа која је на Горици, када је требало да се гради, међутим ја сам то одбио и кућа се води на Влада Ивановића-његовог друга. Жао ми је што Влада увлачим у све ово, али то је једна реалност и мислим да би државни органи требало одмах да покрену истрагу и виде како је та кућа финансирана и ко стоји иза те куће формално. Али та кућа, коју је радио архитекта Зоран Петровић са својим сином који ми је исто то потврдио, је кућа Мила Ђукановића… Нек Специјално државно тужилаштво испита архитекте, извођаче радова и видјеће шта се дешава тамо. Имам доказе финансијске природе гдје се виде трагови новца по другим пословима и то ће врло брзо да крене у јавност - рекао је Кнежевић.

Турска послала стотине милитаната! Ово им је главни циљ! Више о томе ОВДЕ.

Извор: borba.me

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА