Најновије

БАТО ЦАРЕВИЋ О КРИТИКАМА ПОСЛЕ ОСВЕШТАВАЊА ЗГРАДЕ ОПШТИНЕ: То је за верујућег човека који је у верујућој цркви и који познаје канон, уобича

Председник Општине Будва, Марко Царевић, коментаришући освештавање зграде Општине, казао је да је тиме урађена "дезинфекција, дезинсекција и демонизација те установе".

Марко Царевић (Фото: Јутјуб)

Свештеници Митрополиције црногорско приморске (МЦП) освештали су у четвртак зграду Општине Будва након што је Царевић (Демократски фронт) изабран за председника.

- Ја сам то урадио због 5.700 гласова који су подржали листу "За будућност Будве". То је за верујућег човека који је у верујућој цркви и који познаје канон, уобичајен чин. То је мени потпуно нормално. Тешко је разговарати са људима који нису верујући. Оно што је сигурно - ако у Општини може да борави полиција и могу да се користе сузавци и неке паравојне формације, мислим онда да је квалитетније да бораве и наши свештеници. Не видим ниједн разлог, то је, по мом скромном мишљењу урађена једна дезинфекција, дезинсекција и демонизација Општине. После свега што се дешавало у Будви, ја као верник, као неко ко носи ту листу и у име свих тих грађана сматрали смо да је то потпуно примјерено. Видели сте колики је био број грађана, нису били само попови и ја да пркосимо било коме - рекао је Царевић у емисији на ТВ Будва.

Хонгконг је био први, а Пекинг неће дозволити постојање још једног бастиона демократије! Више о томе ОВДЕ.

Извор: vijesti.me

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА