Најновије

ДЕТАЉИ ЉУБАВНЕ ДРАМЕ КОД КЛАДОВА: Умало заклала мужа током "тројке"!?

Жена (51) је добила забрану приласка породичној кући на месец дана када је напала мужа (55) и умало га преклала ножем док су били у кревету с његовом љубавницом (40).

Илустрација (Фото: Јутјуб)

Она је претходно, после дужег убеђивања, пристала да муж доведе љубавницу у кућу јер ће им то, наводно, "освежити брак".

Међутим, док су сви били у кревету, муж се више посветио љубавници него својој жени, што је разбеснело супругу па га је ишутирала и напала ножем. Муж се једва одбранио од помахнитале супруге, а љубавница је позвала полицију.

Извор каже да су они провели 11 година у невенчаном браку и заједно су стекли кућу, али је он пре неколико месеци започео љубавну везу са другом женом.

“Муж је одмах признао супрузи да има љубавницу и она је тад побеснела, али је он успео некако да је смири. Затим је почео да је убеђује да би било боље да љубавница дође у њихову кућу, да њих троје живе заједно. Супруга у почетку није хтела ни да чује, али је муж био упоран и уверовао је да није заљбуљен у љубавницу. Рекао је да би свима било од користи да се она усели, јер ће им обома помагати”, тврди извор.

Он је уверавао супругу да ће од његове љубавнице имати само корист, јер ће радити већину кућних послова. Казао јој је и да ће се у тој ситуацији и он "поново осетити као мушкарац", пошто због нарушеног здравља не може редовно да има односе са њим.

“Кључни аргумент у том убеђивању му је да ће боравак љубавнице у кући освежити њихов брак. Убеђивао је супругу да то није ништа страшно и да има пуно таквих веза у којима млађе жене успевају да учине да се брачни парови поново заволе и она је коначно пристала”, тврди извор.

Међутим, када се уселила почеле су ситне чарке и прозивке. Упркос томе млада жена је водила рачуна у домаћинству и имала редовне односе са домаћином.

Након недељу дана проведених у таквој заједници, две жене су се жестоко посвађале, а да би их смирио, мушкарац из једног села код Кладова их је обе позвао у кревет.

Током предигре, више пажње је посветио љубавници, због чега је жена насрнула на супраницу, која је побегла из кревета.

Пошто њих двоје нису у браку, он није могао да буде оптужен за полигамију.

Против жене је поднета пријава због насиља у породици и изречена јој је мера забране приласка кући.

Нико од актера ове приче није желео да даје изјаве за медије.

 

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА