Најновије

"ЋАЛЕ ОВО ЈЕ ЗА ТЕБЕ"! ПЕТАР ЂУРИЋ ОДЛУЧАН ДА ИСТЕРА ДО КРАЈА: Раскринкао Вучићеве лажи! Добио доказ од суда да није осуђиван!

Петар Ђурић, који и даље тражи истину за оца који је преминуо од ковида 19 у Земунској болници, а за ког, како пише у медицинској документацији, није било респиратора, тражи истину пред судом. Ђурић је тужио Земунску болницу. Тим чином, како каже, не само да тражи правду за свог преминулог оца, већ жели да охрабри све оне који су доживели било шта слично или, како каже, било коју неправду од стране тренутне власти.

Петар Ђурић (Фото: Јутјуб)

Због снимка са демонстрација из Београда који је обишао свет, Петар Ђурић је у медијима био представљен као особа са криминогеном прошлошћу и као неко ко не говори истину.

"Нико у Србији није умро због недостатка респиратора или чекајући респиратор", рекла је премијерка Ана Брнабић 24. јула.

Међутим, Петар убрзо у јавност излази са документацијом коју је добио после очеве смрти.

"Контактиран анестезиолог из респираторног центра ради превођења, тренутно без слободних места те се наставља лечење у јединици интезивне неге. То слободно место мој отац никад није дочекао", рекао је Петар Ђурић.

И председник Србије Александар Вучић реаговао је на изјаве Петра Ђурића када је рекао да је то човек сумњиве прошлости и поновио да Србија има респираторе.

"Укупно их данас имамо заједно са оним слободним иако се сваки дан повећава број лица на респираторима још 1.137 чистих клиничких стационарних респиратора, не говорим о инвазивним или неинвазивним или како се то већ каже, само хоћу да кажем колико је држава спремна и све нам се то налази у Крњешевцима", рекао је Вучић 12. јула.

Син преминулог Љубише Ђурића наставио је да поставља питање.

"Ја питам где је тај респиратор на који је мој отац требало да буде прикључен - складишту, авиону, луци, броду, на Марсу, где", питао је Ђурић.

Одговора није било. Министар здравља предложио је другачије решење.

"Постоје органи који се баве тиме, одете лепо у Тужилаштво и ви и сви са свим доказима отвори се процес и ради се, не бих вас више задржавао", рекао је Лончар.

Тако је Петар Ђурић сада стигао до суда.

"Тужимо Земунску болницу која није реаговала, нажалост видели смо да се у нашој држави сви плаше за радно место и да у том страху да не изгубе радна места губе своја грађанска права, своју слободу, своје достојанство, то смо видели у случају Драгоша Стојановића, начелника који је морао да изађе и да лаже за државне функционере", рекао је Ђурић.

Петар Ђурић од суда је добио и доказе да није осуђиван и да се против њега не води ни један судски поступак.

Цео смет се смеје Вучићу, више о томе ОВДЕ!

Извор: Н1

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА