Најновије

ЗБОГОМ ТУРСКИМ ТЕНКОВИМА: Руси у Сирију шаљу напредни ракетни систем за уништавање оклопних возила! Уништава до 10 циљева одједном! (ВИДЕО)

Руска војска шаље још један ракетни систем у Сирију усред извештаја о накупљању оклопних возила у Турској унутар Арапске Републике, известила је у понедељак Авиа.Про.

Противтенковски ракетни систем (Фото: Јутјуб)

“Према извештајима медија који се позивају на изјаве руског одбрамбеног одељења, руска војска је у Сирију послала “разараче турских тенкова и оклопних возила, који ће бити тестирани на територији Сиријске Арапске Републике под контролом руске војске . Један такав комплекс може истовремено уништити до 10 непријатељских оклопних возила са удаљености до 100 километара, што ће омогућити сиријској војсци да уништи неколико стотина турских тенкова и самоходних топова за само неколико сати”, изјавила је Авиа.Про.

У међувремену, према вијетнамској публикацији Соха, “Хермесов систем прецизног вођеног наоружања са дометом паљбе до 100 км, недавно представљен први пут, шаље се директном рутом до Сирије”.

Они би додали да “тачност пројектила, који се првенствено користе за уништавање непријатељских тенкова, обезбеђује вишенаменски навигациони радарски систем, који такође укључује комуникацијску и навигациону опрему и два дрона. Хермес је заиста био присутан у Сирији, али ово је варијанта ваздухопловства Хермес-А са дометом од око 30 км, чак и врло импресивна цифра за противтенковске ракете (најближи конкурент је израелски Спајк НЛОС, домет 20 -25 км). "

Ови извештаји долазе у исто време када је руски министар одбране Сергеј Шојгу рекао да његова земља поставља нови систем бомбардовања у своје ратне авионе након успеха у Сирији.

Пентагон најавио другачију стратегију, нема више линије фронта. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА