Најновије

РУСКИ ГЕНЕРАЛ: Успоставићемо ред у Сирији, кичма међународног разбојништва биће сломљена!

Ред ће се вратити у Сирију захваљујући пожртвовању руских војних пилота, изјавио је главни командант Ваздушно-космичких снага Русије Виктор Бондарјов.

Виктор Бондарјов (Фото: Јутјуб)

„Сада наши пилоти на небу изнад Сирије наводе уставни ред, испуњавајући међународни дуг. Захваљујући Ваздушно-космичким снагама Русије тамо ће бити уведен ред. Кичма међународног разбојништва ће бит сломљена“, рекао је Бондарјов на свечаности у част Дана Ваздушно-космичких снага Русије.
Он је навео да је последњих година велика заинтересованост за упис у пилотске школе.
„Само ове године је уписано скоро 5.000 студената“, рекао је генерал.
Он је нагласио да је авијација традиционално веома поштована и има велико поверење у Русији и изразио захвалност ветеранима Ваздушно-космичких снага и породицама пилота.
„Ми смо заслужили ову свечаност. Радимо како би наша отаџбина увек имала чисто и јасно небо. За 105 година своје историје, рано ваздухопловство и Ваздушно-космичке снаге Русије су прошле славни пут, од параглајдера до ловаца пете генерације“, додао је Бондарјов.
У Русији се данас обележава 105. годишњица ваздушно-космичких снага Русије. Између осталог, у току дана ће бити одржана велика ваздушна парада — изнад парка „Патриот“ у предграђу Москве пролетеће 150 авиона и хеликоптера.   A oвако руска авијација дејствује у Сирији.
Прочитајте ОВДЕ све о специјалној јединици у Сирији коју води мистериозни Рус, а чине је бивши припадници ЈСО и Легије странаца.
Извор: rs.sputniknews

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Руски СУ-57, авион будућности, пета генерација бомбардера.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА