Најновије

ВУЧИЋ ЋЕ ПОЛУДЕТИ КАД ПОГЛЕДА ОВО: Ђорђевић изнео тешке оптужбе против председника Србије и његовог брата (ВИДЕО)

Оснивач покрета Ослобођење Млађан Ђорђевић гостујући у емисији продукције Хелм Каст жестоко је оптужио председника Србије Александра Вучића и његовог брата Андреја да су огрезли у криминал, да њихове екипе тероришу Србију и физички малтретирају људе а да је СНС умешана у производњу и трговину дрогом.

Mлађан Ђорђевић (Фото: Јутјуб)

Ђорђевић је објаснио да је Вучић због својих криминалних послова и криминалних послова своје породице и кумова уцењен од стрене Запада и да због тога мора да слуша њихове наредбе и потписује све што се стави испред њега.

Ђорђевић каже да је Вучић још од потписивања Бриселског споразума издајник и да сваким следећим потезом он наставио да издаје Србију и да се одриче Косова и Метохију.

Рад портала Правда можете подржати куповином књига из наше интернет продавнице, књиге и цене можете погледати ОВДЕ.

- Он територију Србије даје само ради свог опастанка на власти а не због нечега што је добро за српски народ – објаснио је Ђорђевић.

Ђорђевић каже да грађани заправо и не знају шта је Вучић потписао у Вашингтону и да јавност зна само оно што им је сервирано преко режимских медија.

Ђорђевић у емисији говори о Покрету “Ослобођење”, односу према власти ДС, кумовским везама са Драганом Ђиласом. Погледајте видео:

У Србији следи цунами отказа, више о томе сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА