Најновије

КАКО ДА УШТЕДИТЕ 5.000 ЕВРА ДО КРАЈА ГОДИНЕ: Трик са ковертама који је залудео читаву планету - само будите упорни!

Ако се питате "како да имам више новца у 2021", представљамо вам трик који је залудео читаву планету.

Илустрација (Фото: pixabay. com)

Зове се "изазов 100 коверти", али не брините, не морате одмах да одете и купите их стотину, једнако ће радити и са сто папирића.

Одмах да вас упозоримо - ово није метода за људе који очекују да ће им паре пасти с неба. Новац који ћете уштедети је ваш, зарађени, што значи да ћете морати да одолите пориву да га потрошите на нешто друго током 2021. године, јер ће сваки већи трошак бити озбиљан ударац за штедњу.

У чему је фора? Напишите на ковертама или папирићима бројеве, редом, од један до сто.

Одаберите један дан у недељи, и сваке недеље извуците два папирића или две коверте. Износ који пише на њима морате претворити у евре, сабрати и одвојити на страну.

Пре него што кажете "па одакле ми сто евра одједном да ставим у коверту, ако извучем број сто", запамтите, некада ћете можда извући бројеве три и 12. И те недеље ћете морати на страну да ставите само 15 евра.

Па ћете следеће недеље извући један, и 20. И те недеље стављате 21 евро на страну.

Наравно, у неком тренутку доћи ћете до крупнијих бројева и тада на снагу морају да ступе ваша воља и сналажљивост. Добро размислите - на шта "бацате" новац? И где бисте можда могли да га уштедите? Дејв Ремзи, човек који је осмислио ову методу каже да је велику промену у његовом животу направило откриће да има ствари које може да прода. За које је мислио да су му биле потребне, а заправо су му само скупљале прашину по кући.

Прочитајте савете експерата за штедњу, шта су ствари које би требало да избаците из куће, али размислите и шта бисте могли да продате некоме кога познајете, или преко Интернета. Неко је можда спреман да ваш стари телефон, неки комад намештаја или слично плати велике паре.

Паре које ћете потом ставити у једну од коверата.

Ако се придржавате ове методе, и сваке недеље одвајате износ из извучених коверти, на крају целог циклуса имаћете 5.050 евра. Ако желите да пробате "блажу" варијанту, преполовите износ, и напишите бројеве од један до 50. Изазов ће тако трајати нешто мање од пола године а имаћете 1.275 евра када га завршите.

Погледајте у кажипрст своје жене и проверите да ли ће вас преварити. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Мондо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА