Најновије

ОПКОЛИЛИ ИХ НА ЛИВАДИ КАО ТЕРОРИСТЕ! Полиција ове земље ухапсила две другарице јер су се дружиле!

Две жене кажење су новчаном казном од 500 евра јер су отпутовале неколико километара од свог дома и направиле пикник, преноси британски "Метро".

Илустрација (фото: pixabay.com)

Према званичном полицијском извештају Џесику Ален и Елизу Мур опколили су полицајци, након што су прекршили правилник који важи у Великој Британији.

Пријатељице су се нашле како би отишле на пикник у Дербширу. Међутим, због тренутне ситуације са корона вирусом, грађанима нису дозвољени овакви видови окупљања, па чак ни на отвореном.

Џесика и Елиза кажу да су поштовале прокотол и сигурности, и да нису могле да угрозе никога јер нису биле у близини људи.

Званично упуство налаже да људи могу једном дневно да напусте дом како би вежбали или се прошетали, али и да не смеју да напуштају своје насеље или регион.

Пријатељице су поднеле захтев да се не казне новчано јер нису ништа лоше урадиле и због начина на који их је полиција третирала.

Медији у Великој Британији у неколико наврата су истакли како су високи представници власти такође кршили правилник који је на снази. За сада је још увек на снази да се маска обавезно носи и да се смањи број људи који сме да улази у радње, као и да се поштује дистанца.

Како Предраг Кон понижава запослене који се заразе на послу, читајте ОВДЕ.

Извор: zena.blic.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА