Најновије

СУД ПРЕСУДИО! Корону створили Сорош, Гејтс и Рокфелер? (ФОТО)

Иако је Светска здравствена организација потврдила да је вирус корона животињског порекла, теорије завере о ковиду 19 као вештачкој творевини још круже. У Перуу је у току истрага јер је суд образложио одуговлачење једног кривичног поступка пандемијом наводећи да је за њу одговорна „криминална елита која доминира светом“.

Бил Гејтс. (Фото: Јутјуб)

Врховни суд перуанског региона Ика истражује пресуду локалног суда којом је обухваћена тврдња да су креатори вируса корона мађарско-амерички филантроп Џорџ Сорош, породица Рокфелер и суоснивач Мајкрософта Бил Гејтс.

„Наложили смо прелиминарну истрагу пред главним судијама кривичног жалбеног већа Чинча и Писка како бисмо прибавили доказе који ће помоћи у утврђивању присуства или одсуства наводних прекршаја“, наведено је на Фејсбук налогу Врховног суда у Ики.
РИстрага је покренута због пресуде суда у Чинчи од 21. децембра 2020. године којом се потврђује одлука о оправдању захтева за продужење притвора против оптуженог. Судије у процесу били су Тито Гвидо Гаљегос, Луис Алберто Легија Лоајаса и Тони Џангарај Сегура. 

Истрага је покренута због пресуде суда у Чинчи од 21. децембра 2020. године којом се потврђује одлука о оправдању захтева за продужење притвора против оптуженог. Судије у процесу били су Тито Гвидо Гаљегос, Луис Алберто Легија Лоајаса и Тони Џангарај Сегура. 

Део текста закључка објавио је адвокат за кривичну одбрану Мигел Перез Аројо на свом Фејсбуку.

Hace pocos días, tuve en mis manos una resolución "MONSTRUOSA" de unos Jueces Penales en #ICA (Jueces de apelación) en...

Posted by Miguel Pérez on Saturday, January 9, 2021

Према једној од идеја закључка, ковид 19 је изум „светских криминалних елита“ (нови светски поредак) који чине милијардери као што су Бил Гејтс, Џорџ Сорош, породица Рокфелер и други.

„Кривични процес био је парализован због пандемије ковида 19 коју су створиле криминалне елите које доминирају светом. Она је парализовала активности у готово свим земљама... На тај начин ниједна светска влада, физичка и правна лица или одбрана оптужених не могу да тврде да ова пандемија има својство ‘предвидљивости’, са изузетком стваралаца новог светског поретка, као што су Бил Гејтс, Сорош, Рокфелер и други, који су њоме управљали и настављају да управљају у условима крајње тајности у свом окружењу и глобалним корпорацијама, чији је циљ пројекат 2030“, истиче се у закључку суда, преносе локални медији.

При том, образложење ове изјаве суда дато је у оквиру процеса за један случај силовања за које је оптужен локални нападач којем је продужен истражни притвор уз већ поменуто образложење.

Одбрана оптуженог за силовање већ је поднела захтев за укидање ове наредбе. Према речима адвоката Ренсе Ријеге, уместо суштинских аргумената у закључку се користе спекулативне тврдње.

Наше Ратно ваздухопловство до пролећа комплетира ескадрилу! Више о томе ОВДЕ.

Извор: rs.sputniknews. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА