Најновије

ИСПЛИВАЛИ СКАНДАЛОЗНИ СНИМЦИ ЗЛОСТАВЉАЊА ДЕЦЕ: Алексић вишеструки силоватељ згрозио јавност понашањем (ВИДЕО)

Млада глумица Милена Радуловић признала је јавно да ју је силовао учитељ школе глуме Мирослав Мика Алексић, који је након тога ухапшен због сумње да је годинама силовао или сексуално узнемиравао пет девојака.

Мирослав Мика Алексић (Фото: Јутјуб)

Сада су се на друштвеним мрежама појавили снимци на којима се види како Мика Алексић третира ученике у својој школи. На једном снимку Алексић је дечаку рекао да је глуп, због тога што није научио напамет задату песму. На то му је малишан одговорио да је "само мало глуп".

Када је Мика другог ученика питао због чега није научио задатак, назвао га је "глупердом" и отерао "на умивање".

"Није те срамота? Јесте? Сигуран си? Много си велики фолирант. Море, м'рш на умивање, глупердо једна", "Човече дебели, како ме ти забрињаваш. Ниси ослабио?", изговарао је Мика Алексић, што се јасно чује на снимку када је Мика гостовао у емисији "Док анђели спавају".

"Ћорко је ћорко, клемпа је клемпа, када глупаку кажете да је глупак он се не људи, сви на то пристају зато што знају да је то тако. Када одрасту схвате да могу да се бране на други начин. Најлакше ћете разбити комплексе ако прихватите оно што јесте", говорио је Мика када су га питали због чега "вређа" децу док предаје.

Подсетимо, Милена је након што је проживела пакао отишла из Микине школе глуми и уписала ФДУ, где је 2017. године дипломирала у класи управо његове супруге Биљане Машић и то као најбољи студент.

"Имала сам 17 година када ме је силовао, у новембру 2012. Све је пажљиво испланирао. Говорио ми је да је то радио из педагошких разлога. Водио је рачуна да се сексуално злостављање догоди у току часа, у соби поред оне у којој су били ученици. Користио је ситуацију што смо биле у шоку. После свега што сам преживела, прошла сам кроз различите фазе. Појавио се огроман осећај кривице. И како да све испричам родитељима?! Његова манипулација и иде ка томе да вам усади огроман осећај одговорности, саучесништва, кривице. Зато сам одлучила да више не ћутим. Ово је ствар која мора да се доводе до краја", река је између осталог Милена Радуловић у својој исповести.

Биљана Машић, професор на ФДУ, супруга Мирослава Мике Алексића који је ухапшен због сумње да је сексуално злостављао и узнемиравао полазнице његове школе глуме, огласила се први пут о овом случају.

"Биће шта ће бити. Немам коментар", рекла је у првом оглашавању за медије Микина супруга.

Код Мике је постојало 6 правила, претио деци да не би причала родитељима. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА