Најновије

БАЈА МАЛИ КНИНЏА НА ИВИЦИ СУЗА! У сред емисије телефонски позив дирнуо певача! (ВИДЕО)

Баја Мали Книнџа већ деценијама је на музичкој сцени и створио је низ хитова, међу којима су најпознатије оне патриотске које многе гађају у срце.

Баја Мали Книнџа. (Фото: Јутјуб)

Певач је гостовао у емисији "Музички специјал" на Хепи телевизији и том приликом изводио је своје популарне песме. Оно што није очекивао је да ће се током емисије укључивати његове колеге које ће јавно говорити о томе шта мисле о њему.

Ћана се међу првима укључилила и открила да је Баја велики боем и фантастичан пријатељ, да је створио многе каријере. Рекла је и то да обожава певача и да га сматра својим братом.

Певач Јован Перишић такође се укључио у програм и поручио:

- Баји ћу увек бити захвалан јер ми је помогао на почетку каријере и написао бројне хитове. Сјајан је пријатељ, омиљена његова песма ми је Божић. Те песме ће вечно трајати- поручио је Јован, на шта се Баја надовезао:

- Перишићу сам урадио прва три албума. Тада када се појавио био је млад дечкић. Моја сестра и ја смо му написали песме које и дан данас трају. Хвала му што памти да сам му помогао, то говори о томе какав је човек - рекао је певач.

Након овог укључења Баја Мали Книнџа се толико растужио да је једва задржао сузе, а гледаоци поред малих екрана су могли да виде колико му је тај тренутак био емотиван.

Америка ће формирати "уједињени фронт", ништа више неће бити исто! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА