Најновије

МЛАЂАН ЂОРЂЕВИЋ: Ово је доказ да се власт плаши народа!

Након вести о обустављању контроле фриленсера и након што је Пореска управа замрзла поступке, Пореска управа је већ одмах данас почела да шаље обавештења о обустави. Један од покрета који је отпочетка пружао подршку фриленсерима је Млађан Ђорђевић, председник покрета Ослобођење.

Млађан Ђорђевић. (Фото: Јутјуб)

Од тренутка када се и појавила прича да ће власт ударити намете фриленсерима, подржао сам ове људе, каже у саопштењу Млађан Ђорђевић и додаје:

Вучић и цела влада већ годинама причају о задржавању младих у земљи, о борби против беле куге, о новим технологијама и дигитализацији, о Србији као економском тигру, а онда у пракси видите да ово мало младих и економски независних хоће да растерају из земље и угуше порезима и прописима.

Покрет “Ослобођење” више пута је позвао Владу Србије да не дискриминише раднике на интернету и да повуче спорне прописе о ретроактивном опорезивању, уз оцену да је реч о “чистој пљачки”, навео је у саопштењу и додао: "Ово је велика победа не само фриленсера, него и народа.

Такође, ово је и доказ да се власт плаши сваког бунта народа. Ускоро долази време када ћемо сви заједно скинути ову издајничку власт. Рушићемо их сви и свуда, свако у свом месту и својој области, закључио је предсеник покрета Ослобођење Млађан Ђорђевић.

Рамуш Харадинај позвао Вучића да призна Косово Више о томе ОВДЕ.

Извор: 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА