Најновије

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) ХОРОР У БЕОГРАДСКОМ ВРТИЋУ: Аутистично дете затварали у шпајз, па га тукли!

На друштвеним мрежама појавили су се нови снимци злостављања деце, овог пута, наводно из приватног вртића "Замак" на Вождовцу. Снимци, сачињени мобилним телефоном, на моменте је мучно гледати.

Хорор у вртићу (Фото: принтскрин)

На снимцима се види како васпитачица држи дете на поду и грубо га с обе руке диже у ваздух, на силу му гура цуцлу у уста, извлачи децу из шпајза у ком су затворена, виче на њих док она јецају и још много тога.

Родитељи тврде да им децу малтретирају у овој приватној предшколској установи, у Улици војводе Влаховића. Малишани се из обданишта враћају истраумирани, а ујутро, буквално, преплашени, моле да их не воде тамо.

На једном од снимака који су се појавили на друштвеним мрежама, види се како се васпитачица "бори" са трогодишњим дечаком. Малишан је уплакан, јеца, док му она својим рукама држи обе руке, док му седи на грудима. Дечак иначе, по тврдњама родитеља чија деца иду у тај вртић, болује од блажег облика аутизма. 

Ово је ваљда једини вртић који има и затвор, али у питању није никаква дечја игра, већ је то мала просторија, неусловна за смештај деце, где завршавају она која нису послушна. На једном од снимака види се како васпитачица из тог затвора, извлачи троје малишана који су "одрадили казну": 

Цело клупко почело је да се одмотава када су деца масовно почела да одбијају да иду у вртић, да плачу и моле родитеље да их не воде. Родитељи су контактирали једни друге и ускоро је истина испливала на видело, да та установа пре потсећа на неки малолетнички затвор.. Да би имали мање посла, васпитачице стављају пелени и деци која су престала да их носе и то је једна од замерки.  

У вртићу се нису желели да коментаришу снимке који су се појавили на друштвеним мрежама. Власник је изјавио да нема већих пропуста и да он не зна ни за какве примедбе на рачун понашања васпитачица. 

О целом случају су обавешетени и надлежни а Секретаријат за Образовање града Београда а одлучено је да се у вртић "Замак" пошаље инспекција која треба да преконтолише рад ове установе као и услове у којима бораве деца.

Клинтон заспао током Бајденовог говора на инаугурацији! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА