Најновије

ДРУГИ УГАО ГЛЕДАЊА: Психологија чопора хијена, Мика Алексић је мртав човек! (ВИДЕО)

Публициста Игор Ивановић каже да је пропаст српског народа почела 1928. године Дрезеденским конгресом на коме су комунисти направили план стварања нових нација и држава на српским територијама и чији план је коналчно до краја спроведен 90их година.

Игор Ивановић (Фото: Хелм Каст)

Ивановић каже да су за постојање такозваних другосрбијанаца заслужни титоизам и Холивуд, односно улога глумаца у савременом животу. 

- Глумци су послужили САД да се извршпи преумљење и спроведе план меке окупације. Окупација је прво спроведена на нивоу људских слабости. Глумци су првосвештеници меке окупације – казао је Ивановић.

Он је указао да се глумцима даје превелики значај у српском друштву иако је реч о професији која је склона наркотицима и неморалу, а која је економски у потпуности зависна од других људи па самим тим склона и уценама и контроли.

- Они зависе од позива да их ти невидљиви људи иза свене позову – указује Ивановић који додаје да су у античком добу глумце сматрали ниже од робова, а да им није дозвољавано да се сахрање на гробљу за остале сзановнике.

- Данас они који су најнестабилнији звог своје професије, који су склони опијатима, неумереном сексу, алкохолу, често и педофилији треба да нам дају савете како да уредимо живот – каже Ивановић.

Он је рекао да не би улазио у спекулације шта се дешавало у на курсу Мике Алексића, али да је афера показује да се у тим круговима дешавају ствари на које је део јавности и раније сумњао. Међутим, он каже да је Алексић сада постаје медијска жртва “Психологије чопора”.

- Овде видимо једну присхологију чопора хијена у коме најслабија хијена најаче уједа. Удејају жртву, леш који се већ распао. Овај човек је мртав после свега. Он чак и ако једног дана докаже на суду он никад неће моћи да докаже да је невин просечном човеку. Та школица ће престати да постоји. Он је фактички отписан човек. Како те његове колеге од једном га толико нападају. Брло чудно, шта сте челали – каже Ивановић.

Ивановић је рекао, да за разлику од глумца Тихомира Станића, каже да су питања зашто нису пријавили раније силовање, зашто је жртва силовања допустила да јој и млађа сестра иде на исто место где је силовања итд. легитимна питања у овом случају.

Погледајте ову занимљиву емисију: 

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА