Најновије

Јахјага и Мустафа знали за Куманово?

ПРИШТИНА - Извор из Косовске обавештајне агенције тврде да су тзв. председница Косова Атифете Јахјага и тзв. премијер Иса Мустафа били обавештени о могућности инцидента у Куманову, пише данас приштински дневник Коха.
Јахјага (Фото: ЈуТЈуб)

Јахјага (Фото: ЈуТЈуб)

Ти извори су рекли да је агенција пресрела разговоре групе грађана Косова и Македоније који су били сакривени у пет кућа повезаних тунелима у Куманову, из којих се види да су они хтели да оживе албанску Националну ослободилачку војску. Коха пише да је 70 одсто становништва евакуисано у ноћи када су почеле борбе и додаје да је само четворо осумњичених знало да је то урађено према ранијем договореном сценарију. План вођа је био да неке припаднике групе позову у Куманово на састанака штаба и да их онда предају полицији, али су они отворили ватру на полицајце и ситуација се отргла контроли, пише Коха. Дневник Зери пише да је одбор за унутрашње послове и безбедност Скупштине Косова позвао тзв. премијера Мустафу да поднесе извештај о сазнањима које је имао о инциденту у Куманову.
Прочитајте још:ЗЕМЉЕ СА НАЈВЕЋИМ РИЗИКОМ ОД ТЕРОРИЗМА: Погледајте где су Србија и земље региона! (МАПА)Тито је сахрањен у Београду као припадник тајног ватиканског друштва Пилигринских фратара
Извор: Фонет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА