Најновије

ИМАЛА САМ 8 ГОДИНА, МИКА МЕ ЈЕ ТЕРАО ДА ЛЕГНЕМ НА СТО, А ОНДА МЕ ЈЕ ЈЕЗИКОМ... Још једна Алексићева жртва открила детаље злостављања!

Полицији се током викенда јавила студенткиња глуме (24) која је инспекторима испричала да ју је Мирослав Мика Алексић (69) сексуално злостављао када је имала само осам година! Она је детаљно описала какве јој је све гадости радио Алексић док је похађала његову школу глуме "Ствар срца".

Алексић (Фото: Јутјуб)

Како се сазнаје од извора из истраге, девојка је инспекторима испричала да је злостављање почело 2005. године, а затим је детаљно описала како ју је Алексић скидао голу и иживљавао се над њом.

У пратњи адвоката

- Престрашена Алексићева жртва дошла је у полицију у пратњи свог адвоката. Она је рекла да је једва скупила храбрости да исприча шта јој се догодило, али да је то одлучила да уради када је видела да је Мика, осим глумица Милене Радуловић и Иве Илинчић, сексуално искоришћавао и две девојчице од 10 и 13 година. Тада је преломила да све отворено исприча јер је и она имала само осам година када је прошла кроз Микин пакао - навео је извор и додао:

- Студенткиња глуме је у вишечасовном исказу испричала све, од њеног доласка у школу глуме "Ствар срца", па до тренутка када је требало да се погледа очи у очи са Алексићем и саопшти му да је уписала факултет и да одлази.

Како је изјавила, она се веома плашила осумњиченог и због тог страха ником досада ништа није смела да каже.

- Према њеним речима, Алексић ју је одводио у канцеларију и терао је да легне на сто. Затим ју је лизао и прстима додиривао по интимним деловима. Причао јој је да ако жели да буде глумица, мора да буде спремна на све, па чак и на понижења. Девојка је испричала да се то злостављање понављало у више наврата, али да је у једном тренутку Алексић престао да је малтретира. Ипак, страх није престао јер је увек мислила да ће он поново да је позове у канцеларију - рекао је саговорник.

Подсетимо, Мирослав Алексић је ухапшен након што је 18. јануара Милена Радуловић јавно испричала да ју је 2012. године он силовао у његовој школи глуме. Заједно са њом кривичну пријаву је поднела и глумица Ива Илинчић, која је посведочила да је и њу Алексић сексуално злостављао. Пријаву су поднеле и још четири женске особе, од којих су две девојчице од 10 и 13 година.

Ужасни детаљи

Алексић је, према сведочењу жртава, девојке злостављао углавном у својој канцеларији.

- Тамо их је редовно силовао, то је била његова уобичајена активност. Скидао их је голе, терао их да легну на сто, па их је пипкао и лизао по телу док су у учионици поред била друга деца. Наивним девојчицама је причао да тако вежбају за филмски кадар, да је то велика тајна о којој никада и никоме не смеју да причају. Са најмање две своје жртве имао је класичан се*с, а остале је орално задовољавао, 'масирао' их пе*исом по телу или им је набијао прсте и вибратор у ва*ину - преноси саговорник из истраге.

Док је, како је навео, Алексић злостављао несрећну децу у канцеларији, остали ученици су били у суседној просторији и радили вежбе које им је он задавао. Он је рачунао на то да девојчице из страха неће ником причати о томе, а свакој својој жртви је говорио да је јединствена и да је то што раде у сврху њихове припреме за глумачки посао.

Против Мирослава Алексића је досада поднето укупно осам кривичних пријава за силовање и још седам за недозвољене полне радње.

- Кад је цео случај доспео у јавност, родитељи Микиних бивших ученица, међу којима је много познатих личности, почели су да испитују децу да ли су и она доживела неку тортуру. Једна по једна девојка почела је да признаје родитељима шта им је Алексић радио, па су у полицију буквално из сата у сат почеле да стижу нове пријаве. Ако се овако настави, број кривичних пријава против Алексића ће се можда мерити и стотинама. Уколико буде осуђен, прети му до 15 година затвора - каже саговорник.

После саслушања у тужилаштву Мирославу Алексићу је одређен притвор до 30 дана и пребачен је у београдски Окружни затвор.

Алексић: Подучавао сам девојке

Према речима саговорника из истраге, Мирослав Алексић је након хапшења био шокиран кад је чуо да се терети за силовање ученица.

- Од почетка се правдао да је девојке само подучавао како да одглуме еротске сцене. Правдао се да је кроз његову школу прошло 3.000 ученика и да му те девојке које га оптужују за силовање све смештају. Тврдио је да је жртва неке завере против њега јер је најуспешнији професор глуме у региону - казао је саговорник.

Шта Шешељ каже о Алексићу прочитајте ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА