Најновије

ОВО ЈЕ НАЈСМРТОНОСНИЈИ ВИРУС У ОВИМ ОБЛАСТИМА! Професор Кочовић открио чињенице о новом соју!

Професор Петар Кочовић који преко математичког модела већ месецима уназад прати развој коронавируса у Србији причао је данас о новом соју вируса који се појавио у Србији

Петар Кочовић. (Фото: Јутјуб)

Иако је број новозаражених особа у Србији мањи у односу на претходни период, грађани се и даље позивају на опрез како би победили епидемију.

- На дневном нивоу преко 90 одсто новозаражених стиже из Европе и са америчког континента. Сви остали су испод 10 одсто - причао је Кочовић у јутарњем програму ТВ Пинк.

Земља која није водила рачуна о ширењу епидемије је Турска, па је тако од 30.000 новозаражених на дневном нивоу, број скочио на чак невероватних 830.000 нових случајева. Кочовић истиче да у се у црној зони поред Турске, налази и Португалија. 

- Турска је јуче пријавила невероватниох 830.000 новозаражених коронавирусом, а иначе је имала  по 30.000 нових случаја дневно. Није то нови сој, него нису одрадили све како треба - открио је професор. 

Он је причао и о земљама које окружују Србији и истакао да су резултати придржавања мера и сузбијања коронавируса, сјајни али и се Словенија и Црна Гора још увек муче да спусте број заражених. 

Нови сој вируса је регистрован у Србији, а Кочовић је рекао да је управо он најсмртоносији за Европу. 

- Нови сој у Србији има један, двоје заражених, а видећемо како ће се ситуација одвијати. Кажу да је 40 одсто смртоноснији и заразнији од постојећег, а видећемо да ли су ти проценти баш такви. У Србији су откривени неки вируси који су мутирали у току лета, када су Срби долазили из иностранства. Тај нови сој је за Европу најсмртоносији - открио је Кочовић.

Руска Пацифичка флота извела ваздушне маневре, испрепадали САД и Канаду! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА