Најновије

ТАЈЧИ: Била сам жртва силовања и мислила да је моја кривица

Била је једна од највећих југословенских звезда, а њен хит "Хајде да лудујемо" и данас се сврстава у једну од најслушанијих песама у историји.

Тајчи (Фото: Јутјуб)

Иако је била најомиљенија певачица, са собом је носила велики терет о коме није причала до сада. Тајчи је открила да је била силована као тинејџерка.

- Била сам још у тинејџерској доби, било је то пре славе, догодило ми се силовање и веровала сам да је то моја кривица. Због тога нисам никоме хтела ништа да говорим. Морамо створити средину у којој жена или мушкарац неће веровати да су они криви кад им се догоди нешто такво. - Године психотерапије, дубока подсвест, дуго ми је требало да се погоди тригер да се то отвори и да то исцелим - признала је Тајчи у једној емисији на хрватској телевизији и додала:

- Као мама тројице синова и креативна предузетница свакодневно се носим с много стреса. Кроз живот сам се носила и с неким заиста великим стварима: изгубила сам мужа и оца због рака, годинама сам се борила с депресијом и анксиозношћу, као тинејџерка сам прошла кроз трауматично искуство везано за сексуално насиље, те се борила да поновно заволим себе и вратим самопоуздање - рекла је Тајчи.

Која се прича крије из чувеног Цециног хита "Београд" прочитајте ОВДЕ.

Извор: Вечерње новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА