Најновије

Кад Вучић послужи сврси, склониће га

Стварност о Вучићу мора да постане широко позната у Србији, он је потпуно лишен интелигенције, али није надлежан. Док Срби не схвате бруталну стварност о својој земљи и не бојкотују лажне председничке и парламентарне изборе, тек тада ће бити посејано семе за Србију која враћа своју независност и слободу - каже у интервјуу за Директно, Маркус Пападопулос, британски политички аналитичар и аутор.

Вучић (Фото: Јутјуб)

Каква је даља политичка судбина Александра Вучића и колико још може да рачуна на подршку ЕУ?

- Вучић уопште није важан, јер је он само марионета која извршава наређења из САД-а, Велике Британије и ЕУ. Вучић нема моћ у Србији. Стварна моћ лежи на горе поменутим колонијалним господарима у Србији. Укратко, Вучић је помагач Запада. Стварност о Вучићу мора да постане широко позната у Србији. Истина, Вучић је потпуно лишен интелигенције, али Вучић није надлежан у Србији. Он је једноставно фронтмен Запада, председник државе. Када дођу времена када се Вашингтон, Лондон и Брисел међусобно договоре да је Вучић послужио сврси, он ће се повиновати својим господарима и одступити. 

Колико ће Србија морати да плати као резултат Вучићеве владавине?

- Србија и српски народ плаћају цену 5. октобра 2000. Западни колонијални систем у Србији је оно што дословно убија земљу, а не марионетски председник или марионетски премијер. Док Срби не схвате бруталну стварност о својој земљи и не бојкотују лажне председничке и парламентарне изборе у Србији, тек тада ће бити посејано семе за Србију која враћа своју независност и слободу.

Како коментаришете да је за амбасадора у САД именован Марко Ђурић, особа без икаквог дипломатског искуства, као награду за верност Вучићу?

- Ваше дипломате су некад биле једне од најпоштованијих у свету због тога како су неуморно и страствено следиле националне интересе. Међутим, од 5. октобра 2000. српске "дипломате“ постале су за подсмех у свету, посебно у западним земљама. Јер они, Срби и Српкиње, који заузимају положаје попут амбасадора, нису стварне дипломате. Никада нису прошли дипломатску обуку. Уместо тога, марионете у Београду их бирају, јер су или другари или пријатељи или су пријатељи чланова уже породице марионета. Те такозване дипломате настављају да спроводе све што им западни господари наложе, истовремено обогаћујући се. Надам се само да је српска јавност свесна да путем својих пореза плаћа огромне плате српских „дипломата“ које заправо нису дипломате и које уместо тога лебде под ногама представника америчке, британске и немачке владе.

Шта Србија може да очекује од нове америчке администрације? Да ли ће Бајден инсистирати на примени споразума из Вашингтона?

- Бајден ће наставити да шири западну политичку, економску, војну и културну превласт у Србији, као и у целој бившој Југославији. Окрећући се Вашингтонском споразуму, Бајден, као крајњи западни колонијални гувернер у Србији, природно ће упутити издајнике у Београду да то примене, јер би српско признање такозване Републике Косово зацементирало западну доминацију у бившој Југославији, окупљајући њене лакеје у Београду и Приштини. Потребно је задати тежак ударац српском националном идентитету и српском патриотизму и негирати руску популарност коју она има међу обичним Србима, јер Москва, у случају да Београд призна независност КиМ, не би имала могућност да учини било шта друго сем да га и сама призна, таква је стварност дипломатских норми.

Владимир Путин није дошао у најављену посету Србији, поводом 76. годишњице ослобођења Београда. 

- Моја недавно објављена књига, "Устани, Русијо: Повратак Русије у светску политику", у целом једном поглављу истражује однос Руске Федерације и са Србијом и са Црном Гором. Довољно је рећи да је од 5. октобра 2000. руски утицај на политичком нивоу у Србији занемарљив због тога што је Србија колонија Запада. Супротно томе, Москва на јавном нивоу ужива веома значајну подршку - подршку која вековима траје због заједничких духовних и културних вредности између Руса и Срба. Владимир Путин очигледно разуме да Србија робује Америци, Британији и ЕУ и да су политичари попут Александра Вучића и Ане Брнабић марионете и издајице и да су их Вашингтон, Лондон и Брисел посебно изабрали за спровођење западне политике у Србији.

Да ли су српско-руски односи захладили након Вашингтонског споразума?

- Разлог због којег Путин редовно посећује Србију је задржавање традиционалног руског утицаја међу обичним Србима у нади да ће једног дана то довести до пада Запада са власти у Србији и, сходно томе, до престројавања Србије ка Русији. Истовремено, западни господари заповедају Вучићу да се састане са господином Путином и заспе га речима хвале, јер ако то не учини, Вучић би се сукобио са већином српске јавности која је наклоњена Русији. Поред тога, покоравајући се својим господарима на Западу и сусрећући се са Путином, ово омогућава Вучићу да задржи варљиву представу да Србија спроводи политику несврстаности, када, наравно, како пролазе сваки дан, недеља, месец и година , Србија се политички, економски, војно и културно интегрише са Западом - закључио је Маркус Пападопулос.

Србија је један од шест приоритета Џозефа Бајдена. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Директно

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА